Home
Hoe is dit ontstaan?
Optredens
Wie zijn wij?
Fotoalbum
Gastenboek
Contactformulier
Tot slot...
Links

De start van de act begon in 2000 bij het musical- en theaterkoor 'Music for All' in Dieren. Tijdens een open podium werd een medley van the Starsisters gezongen. Het optreden was een succes en de act werd onderdeel  van een uitvoering  van het musicalkoor. 

 

Al gauw volgden optredens bij familie, bevrijdings- en koninginnedagen, feesten en partijen. Echt serieus werd het opgepakt nadat de Starlightsisters werden gevraagd om in het kader van 60 jaar bevrijding in 2005 mee te rijden in een tour van Keep Them Rolling in de gemeente Rheden. Dit was een groot succes.

Wat een sfeer en wat een happening!

 

Hierna volgden optredens in o.a. Limburg, Beekbergen, Nijverdal, Apeldoorn, Roermond, Neede, Wageningen en Oosterbeek vooral voor de veteranen. Ook werd er in diverse plaatsen in Zeeland opgetreden tijdens 'de bevrijdingstour' in 2009 en de Starlightsisters luisterden de  Military Events in Delden, Assen en Hengelo op.

 

Ontroerend zijn vooral de momenten met de veteranen en de ouderen in verzorgingshuizen. Liedjes zoals 'We'll meet again, Sing sing sing, Lullaby of Broadway' en een medley van allerlei succesnummers van de Andrew Sisters maken veel herinneringen los.